sábado, octubre 21, 2006

Eleccions catalanes - "EL DEBAT" (3 de n)

No puc dir que veies tot el debat, ni molt menys! Si en total van ser 20 minuts ja és molt!

Però de fet, pel poc que vaig veure, tot va seguir el guió que m'imaginava:

  • L'únic polític amb carisma és el senyor Mas, clar que li sobren la xuleria i aquest somriure esculpit de "soc superior i ho sabeu".
  • El senyor Montilla (hi va ser?), com sempre, un zero a l'esquerra (si més no està al costat que li toca) pel que fa als "parlaments": és cert que si l'escoltes bé diu coses interessants, però clar, has hagut d'aconseguir no adormir-te!!!!
  • El senyor Rovira sempre intentant mantenir una equidistància impossible que, com sempre un altre cop, no el deixa moure's ni un milímetre i clar, això l'enfonsa.
  • En el cas del Saura, potser si que com m'ha comentat un amic aquest matí, està una mica massa desquiciat i el van perdre el nervis.
  • I per últim el senyor Piqué. Ho haig de confesar, és un paio que hem te realment sorprés: va ser l'únic que, verbalment, va poder plantar cara al Convergent, te un parlament realment connexe i dirigit, això si, el perden els seus jefes (no serveix de res dir que "t'estimes" aquest pais quan els teus caps no fan res més que atacar-lo i insultar-lo... amb situacions així les teves paraules perden força).
En fi, que després de no se quantes hores de debat, continuo pensant el mateix, al final tindrem un govern de dretes recolçat per un supossat partit d'esquerres que l'únic que li interessa és estar en el poder (com tots, això també s'ha de dir...).

GatitoBonito

No hay comentarios: