jueves, octubre 19, 2006

Eleccions Catalanes (2 de n)

Ho reconec, estic del tot perplex!!!!!!!

Que no hi ha eleccions en uns 15 dies? On estan el candidats? Quines promeses absurdes ens estan fent? Quin insults estan fent servir contra els seus oponents de forma més o menys elegant?

Porto uns dies fent una ullada a la premsa digital i ni rastre de la campanya, ahir hem miro "l'apertura" dels noticiaris nacionals i ni esment, aquest matí a la radio (això si, una cadena de "formula músical" però que a les 8 dona un petit recull de noticies) i l'única noticia sobre catalunya son les sortides dels bombers per les pluges...

Ja ho he dit, estic del tot descolocat, "esto ya no es lo que era..."

GatitoBonito

2 comentarios:

diektronics dijo...

ncht! imaginat des de l'extranger!!! semblava que la cosa seria molt sagnant... però si fins i tot les juventuts de ICV han retirat la seva campanya "promíscua"!

GatitoBonito dijo...

A veure, que si relament et posses a llegir els diaris una mica a fons, o veus els telenoticies (sobretot TV3) sencers, etc. Ja en donen d'informació... però no està havent-hi ni titulars, ni grans discusions, ni insults (a aquestes alçades l'any passat ja havien acusat al Maragall de patir delirius tremens...)

La veritat se m'està fent molt raro tot plegat...