viernes, enero 05, 2007

Vacances...

Doncs si, he estat de vacances, i no vull dir que hagi marxat a algun lloc més o menys exòtic, de fet, l'únic que m'ha faltat algun dia ha estat exclamar "guau" per acabar de fer el gos del tot...

Però clar, la bona vida s'acava i com que dilluns torno a començar, ja va sent hora que hem torni a possar les piles amb el blog. I, després d'aquestes festes, on tot es pau, tranquilitat i amor... que millor que començar per aquesta noticia?

Una diócesis de EE UU pagará más de 36 millones de euros a las víctimas de abusos de sacerdotes

El acuerdo extrajudicial con los afectados tambien incluye una serie de provisiones que no son de carácter económico

La diócesis católica de Spokane, en el estado de Washington (EE UU), ha aceptado pagar más de 36 millones de euros a las víctimas de abusos sexuales presuntamente cometidos por algunos de sus sacerdotes. El mediador y juez federal, Gregg Zive, ha anunciado el acuerdo extrajudicial alcanzado entre la diócesis y los demandantes que, además de una compensación monetaria, también incluye una serie de provisiones que no son de carácter económico y fija el procedimiento a seguir para el pago de futuras demandas.

La diócesis de Spokane se había declarado en bancarrota a principios de 2006 para protegerse de ese tipo de demandas, y el propio obispo, William Skylstad, manifestó entonces que la sede religiosa afronta más de 120 demandas por abusos sexuales, la mitad de los cuales habrían sido cometidos por dos de sus sacerdotes.

Skylstad ha pedido perdón públicamente a las víctimas "por los terribles perjuicios ocasionados", y ha instado a los católicos a aceptar el acuerdo extrajudicial anunciado. Spokane es una de las diócesis más pobladas del estado occidental de Washington con unos 90.000 fieles.

En algun altre post ja havia comentat la meva mania i fins i tot odi cap a l'esglèsia catòlica... algú es pregunta encara perquè? Entenc que fills de puta en pot haver-hi a tot arreu, però el que no suporto és la hipocresia d'aquesta gent: son capaços d'amenaçar públicament a qualsevol alcalde que se li acudeixi casar dos homes, son capaços d'excomulgar-los, de insultar-los públicament, però son incapaços de enfrontar-se amb aquesta mateixa energia quan son ells mateixos els afectats... I després aniràn de guies morals per la vida...

GatitoBonito

2 comentarios:

Anónimo dijo...

I el més fotut de tot, què aquests quants milions de dólars, vindràn d'aportacions fetes per CREIENTS... què a més creuen que van a parar a missions humanitàries!

s'ha de ser burro!

GatitoBonito dijo...

Això si, no sabria dir-te que és pitjor que aquesta gent enganyi als seus creients i es gasti així la pasta dels donatius o que com passa aqui, es gasti directament la pasta de un munt de gent que ingresen pel morro (segons un article de El Pais d'ahir, cada espanyol, sigui nen o adult, cristià o musulmà, "dona" a l'esglèsia catòlica 3,5 € anuals... ens imaginem quants diners son això?)

GatitoBonito