lunes, enero 15, 2007

Explicacions

Veig que el post anterior ha deixat alguns dubtes "en el aire"...

Us explico: fa cosa de uns tres mesos hem van cridar al despatx del meu director. M'hi esperaven ell i la meva jefa (l'administradora de centre). El tema a tractar va ser: tornar a realitzar un informe de les tasquesques que son responsabilitat dels Serveis Informàtics dels Centre (dic tornar perquè en dec haver fet un 3 els últims 3 anys).

Perquè? Donc perquè havia començat a correr el rumor de que des de algun lloc d'aquesta organització havia sortit la idea d'externalitzar el suport informàtic de tot l'edifici Blanc (aquí faré una petita-llarga explicació: un dels meus treballs és a l'Escola de Turisme, que és una empresa privada propietat de la Fundació UAB que a l'hora és propietat de la UAB; la segona i tercera feina les faig a Vila Universitaria, que al igual que avans és, bàsicament, propietat de la FUAB, propietat de la UAB i que a l'hora és l'empresa porpietaria tant de l'edifici Blanc on està l'Escola de Turisme, la pròpia Vila Universitaria i la FUAB, com del meu pis... ha quedat clar? ja se que no, però es tot el que puc explicar des de aquí sense dedicar-hi un post sencer només a això).

Un temps després el rumor es va confirmar: la idea estava a sobre la taula d'algun directiu (ara ja si de la casa [FUAB]) i a començaments de gener la situació "ha empitjorat" ja que ara hi ha el rumor que a més de la idea en si, algú està en possesió d'un informe/proposta de l'empresa Sertec (és la empresa que porta la part informàtica externalitzada de la UAB) al respecte de tot plegat.

Així que la situació és la següent: a la Fundació UAB (que és l'empresa mare tant de Turisme com de Vila Universitària, els llocs on treballo), on part dels seus directius no hem poden veure (si, això ja ho tinc, tendeixo a caure simpatiquíssim...), hi ha un informe/proposta per tal d'externalitzar el suport informàtic a tot l'edifici Blanc. Què implica això? Quasi segur que les feines que faig a Vila Universitària passaràn a la història (sic. això implica perdre una rebaixa important al meu lloguer) i que intentaran fer el mateix amb el suport informàtic a l'Escola de Turisme (la diferència entre un i altre treball, però, és abismal... el que faig a Vila es pot resumir parlant de suport tècnic pur i dur, a Turisme... en fi, adjunt al responsable de Qualitat no sona massa a suport tècnic, oi?).

Pel que fa al meu contracte, és fix des de l'any 2001 o 2002 (no recordo exactament) així que no sembla que hagi de patir massa en aquest sentit... De fet, el que hem molesta de tot plegat no és aquest tema, és la frivolitat amb la que els que manen a les universitats (catedràtics) tracten sempre al PAS i la seva feina (com anècdota us diré que la gent que està treballant en SID [Servei Informàtic Distribuït] per la UAB, veuen aquesta externalització com a pas previ a fer-ho a la UAB i que alguns d'ells (el que coneixo) ràpidament m'han ofert tot el seu suport a l'hora d'esbrinar la veracitat dels rumors, o intentar localitzar aquest informe, etc.).

TO BE CONTINUED...

GatitoBonito

3 comentarios:

Unknown dijo...

aviat tindrem el primer "gatito" externalitzat!
Tal i com parlàvem l'altre dia, et poden pasar quatre coses:

->Què et facin fòra i aterris en l'apassionant món de l'INEM
->Què l'empresa externa t'absorbeixi (tal què una nau intergalàctica amb ET) i facis ONLY la feina d'informàtic i què per tant la part de qualitat si de cas la deixem de banda...
-> Et quedis de "dinosaure" al grup UAB, sense saber ben bé què fas i qui és el teu cap, però què a final de mes et paguin.
-> (jo crec què és una molt bona opció!) et quedis a l'entramat d'empreses UAB, trobis a la Pantoja de Bellaterra i feu corrupció urbanistica, tràfic d'influències, extorsió, us coleu al metro i de tant en tant algún concert de la teva tonadillera.
Sé què el final de la història, i per paral.lelisme, podria acabar a Alahurin de la Torre... però: una queda molt lluny, dos a justicia tenim la Tura i això de la premsa rosa no li va (si no de què va estar amb els Mossos) i tres de Can Brians és relativament fàcil escapar...

Sort Gatito!

GatitoBonito dijo...

Mentre que quan diguis Pantoja de Bellaterra no pensis en personatges tipus Pantoja de Puerto Rico, potser considerada com a opció...

GatitoBonito

Anónimo dijo...

digue-li pantoja de puertorico o (en català!) tunadillera de Bellaterra! mentre compleixi "el teu requisit"!