miércoles, enero 24, 2007

Bigotitos dixit

Es veu que un d'aquest dies passats, el nostre mai prou valorat expresident, els Sr. Bigotitos, va publicar un article a un diari italià on, entre d'altres feia aquestes afirmacions:
Para Aznar es importante defender a Israel porque es "una nación plenamente occidental” y su desaparición significaría "la pérdida de nuestra posición en este área del mundo y, con toda probabilidad, el inicio de un ataque contra nosotros".

La veritat es que el meu desconeixement sobre la història moderna de la zona és quasi total, però si que hem pregunto si el fet que els musulmans els hi tinguin tant odi als israelites no tindrà més a veure amb el fet de que aquests porten anys martiritzant-los de totes les maneres conegudes i desconegudes que no pas per una simple iniciativa "conqueridora"...

No se, no se, no veig clar que Iran, Siria, etc. estiguin preparant un pla imperialista per dominar el mon, tinc la impressió de que més aviat volen deixar de ser l'ase dels cops... Però no hem feu cas, possiblement en això el Sr. Bigotitos pugui donar una opinió més encertada que jo, o no?

GatitoBonito

No hay comentarios: