martes, febrero 27, 2007

Ostias pa la iglesia...

Avui m'he trobat aquests dos titulars a la versió digital de "El Pais":

Los obispos suman otras dos sentencias por maltrato a profesores de religión

Nereida del Pino gana su sexto pleito y Suárez Quesada el cuarto, ambos por despido nulo


Un nuevo documental sobre Jesús desata la polémica

El director de 'Titanic' produce la cinta, que asegura que Jesucristo tuvo un hijo con María Magdalena y los tres fueron enterrados en Jerusalén


De fet, el primer titular hem sorpren una mica. No gens per les sentències en si (que son del tot justes des de el meu punt de vista), sino en contra posició al titular que vaig publicar aquí mateix fa un parell de dies.

En quant al segon, la veritat es que m'agrada pel simple fet de que a més d'un li hauran probocat un atac d'ansietat... No se quina certesa científica hi ha al darrera de tot plegat i pel que he llegit, bàsicament només hi ha els fets de que en les tombes apareixien els noms de "Jesus, fill de Josep" i "Judah, fill de Jesús" entre d'altres (al lloc hi havia diverses tombes) i que l'ADN ha confirmat que eren familia. Però com ja dic, el simple fet de pensar en l'enrraviada que haurà agafat més d'un ja estic content...

GatitoBonito

viernes, febrero 23, 2007

Indignant...

Desconeixia la sentència, però es veu que el poder de l'esglèsia arriba molt lluny en aquest pais:

Los profesores de religión denuncian que el Constitucional les confunde "con curas o monjas"

La docente que recurrió su despido se muestra "indignada" con la sentencia del Constitucional, que avaló ayer la postura del episcopado

La veritat que a aquestes alçades encara es subenvioni l'ensenyament de la religió catòlica amb diners públics ja hem sembla de per si força demencial, però que a sobre l'esglèsia tingui la potestat per dessignar a dit el professorat ja hem sembla totalment fora de lloc (més si tenim en compte que l'esglèsia els designa, però qui els hi paga la nómina és l'estat...).

GatitoBonito

jueves, febrero 15, 2007

Birthday... o la edad de Jesucristo...

Perquè sempre que algú arriba als 33 és inevitable que es faci el comentari: "la edad de Jesucristo..."?

És més, perquè se li fa aquest comentari a algú com jo que odia profundament l'esglèsia catòlica?

Si, estic a "dos telediarios" de fer-ne 33 i que? No crec que estigui a punt de convertir-me en un mesies mort com a martir en una creu (clar que en ple segle XXI potser podríem trobar maneres més espectaculars per a aquest tema, no?) així que suposo que m'haurè de conformar amb l'anonimat...

Però anem al tema que m'ha portat aquí: això és un "aviso a navegantes". Si algú tenia intenció de localitzar-me el proper dia ... (qui no se sàpiga el dia del meu aniversari que vagi rebuscant a l'agenda), haurà de fer-ho aquí:



Tenint en compte que no portarè el móbil connectat, i que, tot i que m'encantaria trobar-me algú de vosaltres entre els carrers d'aquesta ciutat, ho veig difícil, hem sap greu, però haureu d'esperar a que torni per poder felicitar-me (que se que us en moriu de ganes!).

GatitoBonito

P.D.: tot comentari en aquest post insertat en la data oportuna serà considerat una felicitació...

sábado, febrero 10, 2007

Unbelievable!!!

Com ja he comentat el principi de semana va ser "horribilis":

Dilluns el servidor de Vila comença a fer el burro.
Dimarts el servidor de Turisme decideix morir.

La veritat és que la setmana ha estat dura tant a nivell físic (dimarts hem vaig retirar a les 2 i m'hi vaig possar a les 7) com mental.

M'he passat hores enganxat a la documentació de Microsoft (Windows 2003 Server i SQL Server 2000 sobretot), mentre la gent no parava de "demanar" (per no dir que molts exigien) coses: la contrasenya que m'has possat no m'agrada, no m'apareix el logotip de l'escola en els e-mails que envio, etc.

La veritat és que he passat uns dies molt fotuts, ja que, sobretot he estat possant en dubte les meves aptitus professionals...

Però clar, això era fins ahir al matí: la pitjos conseqüència de la mort del servidor de turisme era haver perdut totes les bases de dades de l'escola (matriculació, liquidació, empreses, assignació de pràctiques, etc.).

Però com dic, ahir al matí la meva "sort" va canviar: per fi vaig aconseguir relacionar tota la documentació sobre recuperació de BBDD que havia llegit i les dades tornen a estar al sistema. I per acabar-ho de fer complert, ahir a la nit vaig aconseguir localitzar la informació de Microsoft necessària per solventar el problema a Vila en 10 minuts (la informació, com no, estava en un article sota un títol gens obvi de lligar-lo amb el problema).

La veritat, no soc ni de lluny el millor, però si que soc bo!

GatitoBonito

viernes, febrero 09, 2007

Ja comencem...

Bé, estem a poc més de 30 dies per a que començi la F1 (ja sabeu que en soc un seguidor des de fa molts anys).

També sabeu que no li tinc un especial carinyo al nostre Magic-Alfonso, i la veritat, es que lo d'aquest paio és una mica com lo de llegir el mundo, cada cop que obre la boca hem reafirmo amb el que penso sobre ell [El Pais]:

Alonso: "El coche no está listo para ganar y los días se acaban"

El piloto español dice que lo que más le gusta de su coche son "los colores"

Això no tindria més importància sino fos perquè la setmana pasada el mateix nen, que estava marcant els millors temps en les sessions d'entrenament, va fer declaracions del tipus "el cotxe és fantàstic, tot va molt bé, etc.".

Aixì doncs, que ha canviat? Fàcil, avans d'ahir, per primer cop, per davant d'ell van quedar un Ferrari i, sobretot, el seu propi company d'equip!!! Com sempre, quan les coses no surten com ell vol, la culpa? del cotxe!

Però es que les perles del nen no acaven aquí:
"Me agrada el seguimiento que está haciendo la afición española durante la pretemporada, pero McLaren se está planteando no volver a Jerez porque el circuito deja pasar a demasiada gente al paddock . Se les ha ido de las manos y sería una pena que no pudiesen venir a entrenar a España por no cuidar las formas"

Declaracions a les quehem de sumar que, com molts d'altres, han canviat la seva residència a Mónaco per no pagar impostos...

Comença el circ de la F1!!!

GatitoBonito


jueves, febrero 08, 2007

Aixó en canvi, si sorpren...

Tot i que tenia un altre post en ment (que avans o deprés escriuré), repassant premsa d'avui m'he trobat amb quelcom que m'ha semblat molt més interessant de remarcar i comentar.

La veritat és que no és fàcil trobar exemples de coherència i dignitat en els personatges públics avui en dia, per això m'ha sorprés aquesta noticia [El Pais]:

Buenafuente rechaza un premio porque también se le concede a Losantos

"Es un estilo que ofende al periodismo"

JUAN CRUZ - Madrid - 08/02/2007

Andreu Buenafuente (el director de Buenafuente, Antena 3) recibió hace unos días la comunicación oficial de que había sido premiado con el Micrófono de Oro de la Federación de Asociaciones de Radio y Televisión, y ayer decidió rechazar el galardón porque también se lo han concedido a Federico Jiménez Losantos, director del programa La mañana de la Cope.

El presidente de honor de estos premios es Luis del Olmo, en cuya ciudad natal (Ponferrada, León) se entregarán estos galardones el próximo 21 de abril. Buenafuente dice que le ofende el estilo de Jiménez Losantos. "Y no sólo me ofende a mí: ofende al periodismo".

"Ante la libertad de premiar", decía ayer Andreu Buenafuente, "está la libertad de rechazar el premio, y este Micrófono de Oro lo rechazo porque no quiero estar en el mismo palmarés que un personaje cuya concepción de la radio es por completo ajena a la mía. Yo respeto mucho esta profesión, y la forma que tiene esta persona de llevarla a cabo me ofende. No es la radio que a mí me gustaría para este país. Se puede optar por la discrepancia en silencio, pero yo he optado por decir en voz alta que no soporto estos premios salomónicos que tratan de honrar colores imposibles. Así tratan de decir que todo vale, y poco a poco se va pudriendo el periodismo. Y quería dejar clara mi discrepancia. En voz alta".

De fet, tot el que envolta aquesta noticia hem sorpren: que una persona que rep un premi el rebutgi, que doni explicacions coherents sobre el fet i que obertament exposi el que molts pensem.

Buenafuente sempre ha estat un personatge que m'ha caigut simpàtic, algú que, com molts, hem semblava un paio intel·ligent i divertit, ara a més hi afegiré el calificatiu d'integre. La veritat, suposo que el que ha fet ha estat més fàcil perquè es sap líder en el seu "sector", però segur que també sap que algun dia s'acabarà i tot i així, i tenint en compte que està a la cadena que està, fer aquestes declaracions segur que no ha estat fàcil: felicitats i gràcies per la lliçó!.

GatitoBonito

martes, febrero 06, 2007

Quan el suicidi és un opció...

Suposo que sonaré monotemàtic, però es que son dos quarts de dotze de la nit i acabo de tornar de la feina després del meu recés per sopar (i veure House, of course), però continuaré parlant de feina...

Aquest vespre he viscut el que només es pot denominar com a experiència extracorporal. M'explicaré: com ja sabeu un servidor ha decidit que avui es retirava així que hem hagut de correr a muntar-ne un de nou. El tema està en que montar-ne un de nou sense les dades del vell no te massa sentit oi?

Eh, cap problema, es desmunta el vell, es munten els discos sobre el nou i es copia la informació... son hores, però tampoc n'hi ha per tant...

Bé, el primer disc, només ha trigat dues hores en copiar-se... el segon, el segon, el segon... bé, el segon ha estat una mica més problemàtic, per començar el nou servidor no el reconeixia i tot i que m'han tractar molt professionalment, el servei tècnic de HP al final m'ha engegat (tot s'ha de dir que després de 45 minuts al telèfon, molt educadament, el tècnic m'ha dit: "es que haig d'atendre altres trucades").

Així que he ideat el que es podria anomenar un PMA (Pla Molt Astut). Donat que el problema semblava ser l'antiguitat dels discos, i donat que tenia a ma un altre servidor força antic, he pensat: calla, m'espero al vespre que puc apagar l'altre servidor, el connecto allà i els copio a través de la xarxa.

Dit i fet, quarts de nou del vespre, connecto el primer disc dur i.... "Device not supported". Però bé, no desesperem, a veure que passa amb el segon: el conectem, engegem, sembla que tot va bé fins que...

Sabeu aquelles películes en que de cop tot es mou a càmara lenta, les veus es tornen distorsionades i tot passa en un segon? Pantalla blava, FATAL ERROR, CRASH, pantalla plena de números hexadecimals i una idea passant a tota pastilla pel meu cap: noooooooooo m'he carregat l'altre servidor!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si, definitivament el suicidi, de vegades, es una opció a considerar...

GatitoBonito

P.D.: queden menys de 10 minuts per a que s'acavi de copiar l'últim disc dur i m'haig de possar a planificar com distribuiré la informació ara que l'he recuperada.
P.P.D.: per sort el que també he considerat ha estat treure el disc dur i pensar en que podria haver estat: un simple error en l'ordre de boot dels dispositius...

It's just a little crash...

Avui tenia planificat un dia que es podria definir com a diferent. Tenia tres reunions planificades al matí: la primera amb un proveïdor, la segona per parlar del cablejat d'uns edificis que estan contruïnt i la tercera amb una gent de l'Hotel on l'escola organitza un Workshop per veure quines opcions de connectivitat ofereix...

De fet, obviant el tema que les reunions poguessin ser més o menys interessants, tot havia de ser un matí de feina més... però clar, no comptava amb que el nostre estimat servidor (li calculo una edat de 8 anys) decidís que avui era un bon dia per morir-se...

La veritat, m'esperen hores i hores de feina contrarellotge per tal de copiar el contingut de l'antic servidor al nou (encara gràcies que tenia una màquina per fer-ho!!!), reconfigurar tot el domini en el nou servidor, restaurar totes les dades i permisos i reconfigurar tots els clients...

Definitivament avui no és ni el dia que esperava ni el meu millor dia...

GatitoBonito

P.D.: a aquells que pensin que hauria d'estar "currant" en comptes de postejar, els hi diré que encara queda més d'una hora per a que s'acavi de copiar el primer disc dur (i son tres)...

lunes, febrero 05, 2007

De fet, no sorpren...

Mentre faig temps per sopar (ahir en va sobrar i avui no tinc ganes de cuinar) i parlo amb una amiga pel messenger, m'he volgut repassar la premsa de la tarda. Un dels primers titulars amb el que m'he topat és aquest:

Bush propone recortes sociales y más dinero para la guerra de Irak

De fet ni us penjo la resta de la noticia, perquè com ja he dit la noticia "no sorpren"...

GatitoBonito

viernes, febrero 02, 2007

Encara no està tot perdut...

Bé, ahir vaig tenir una reunió una mica surrealista a la feina. No era tant el contingut (externalització de serveis informàtics a Vila), sino el fet de que aquest podia implicar que jo hem quedés sense feina...

Però "no llegó la sangre al rio", tot i que les coses tampoc es queden com estan. M'explico:

La oferta que fan és per extarnalitzar els servidors de Vila (dels que jo en faig el manteniment), es a dir, venen un servei de hosting/housing, però sense suport tècnic (més enllà de la migració i posada en marxa de tot plegat). Què vol dir això? Doncs que durant un temps se'm girarà un munt de feina per adaptar totes les oficines a la nova estructura...

I quin problema porta això? Fàcil, un cop estigui tot en marxa, ja no hauré de fer les copies de seguretat, no m'haurè de dedicar a mantenir els clients actualitzats, i coses per l'estil...

Que algú dirà, de puta mare! Tindràs menys feina! El prolema és aquest, puc arribar a un punt en que tingui tant poca feina, que difícilment tindrà sentit que hem paguin un sou mensual...

Però si més no ara ja se que és el que hi ha, cap on van les coses i m'hi puc encarar... Com li vaig dir ahir a un amic, no m'han tirat pel precipici, només m'hi han possat just al davant...

GatitoBonito