viernes, febrero 09, 2007

Ja comencem...

Bé, estem a poc més de 30 dies per a que començi la F1 (ja sabeu que en soc un seguidor des de fa molts anys).

També sabeu que no li tinc un especial carinyo al nostre Magic-Alfonso, i la veritat, es que lo d'aquest paio és una mica com lo de llegir el mundo, cada cop que obre la boca hem reafirmo amb el que penso sobre ell [El Pais]:

Alonso: "El coche no está listo para ganar y los días se acaban"

El piloto español dice que lo que más le gusta de su coche son "los colores"

Això no tindria més importància sino fos perquè la setmana pasada el mateix nen, que estava marcant els millors temps en les sessions d'entrenament, va fer declaracions del tipus "el cotxe és fantàstic, tot va molt bé, etc.".

Aixì doncs, que ha canviat? Fàcil, avans d'ahir, per primer cop, per davant d'ell van quedar un Ferrari i, sobretot, el seu propi company d'equip!!! Com sempre, quan les coses no surten com ell vol, la culpa? del cotxe!

Però es que les perles del nen no acaven aquí:
"Me agrada el seguimiento que está haciendo la afición española durante la pretemporada, pero McLaren se está planteando no volver a Jerez porque el circuito deja pasar a demasiada gente al paddock . Se les ha ido de las manos y sería una pena que no pudiesen venir a entrenar a España por no cuidar las formas"

Declaracions a les quehem de sumar que, com molts d'altres, han canviat la seva residència a Mónaco per no pagar impostos...

Comença el circ de la F1!!!

GatitoBonito


No hay comentarios: