jueves, noviembre 16, 2006

Encefalograma plano...

Bé, per fi estic a la recta final de l'auditoria... Perquè aquells que us hagueu pensat que l'auditoria s'acava en el moment que l'auditor surt per la porta aneu equivocats, ja que darrera seu deixa (o ha deixat en aquest cas) cinc fàtidics? fastigosos? papers amb el que en un sistema de qualitat s'anomenen "No Conformitats" (que és la manera que tenen els auditors de dir: "esto no esta bien") a les quals sel's hi ha de donar resposta.

Però clar, donat que avui i demà el meu cervell està de vacances (si, ja se que amb això convido a la broma fàcil, però és així) aquesta feineta la deixaré per la setmana que ve (tot i que segur que la jefa les voldrà fer avui, però "que conmigo no cuente").

Ja vaig dir fa un temps que, tot i que tenen les seves coses bones, els sistemes ISO son tant estándards que acaben perdent molt del seu sentit. Avui m'hi reafir-mo: com dues noies que en sa vida han vist un sistema integra de qualitat i medi ambient per a una escola universitària et poden arribar a dir que ho estas fent bé o malament amb només dia i mitg? Fàcil, l'únic que han pogut fer és dir coses com: us falta aquell paperet (en aquest cas un que digui que hem anat a la deixalleria a tirar coses), a aquest altre li falta aquesta mariconadeta i coses per l'estil que, en el fons, ni et fan ser millor treballant ni t'aporten res de res... però en fi, així és el mon de la qualitat...

GatitoBonito

No hay comentarios: