martes, noviembre 21, 2006

Cose que mai entendré...

És cert que havent tantes i tantes coses en les que pensar i/o reflexionar, és difícil arribar a tenir una opinió raonada sobre totes les coses. És a dir, tots som capaços d'emetre un judici ràpid sobre qualsevol tema (i m'estic referint a qüestions de la vida cotidiana, no sobre física quantica evidentment), però també és veritat que molts d'aquests judicis ràpids es basen més en sensacions que no pas en opinions a les que s'hagi arribat d'una forma raonada.

El tema que avui m'ocupa? La violència de gènere. L'any passat vaig assistir a un petit "curs" sobre el tema per una simple raó: no he entés mai que la gent es consideri propietaria d'altre gent i sincerament, per més voltes que hi doni voltes, no ho aconsegueixo entendre... No aconsegueixo compendre ja no el fet últim de l'assesinat (que és el que tots acabem percevent), sino simples coses com dir-li a la teva parella que es pot o no possar, o decidir que la teva filla no ha d'estudiar sino preparar-se per el matrimoni, etc.

Hi he donat moltes voltes i la veritat és que mai ho entendré...

GatitoBonito

P.D.: com sabeu molts dels temes que toco venen provocats per quelcom que he llegit o vist, en aquest cas ha estat una qüestió doble, per una part la reedició de la campanya publicitaria de "talla amb el mal rollo" i avui mateix aquest article del pais www.elpais.es.

No hay comentarios: