viernes, mayo 11, 2007

Pasin pasin i gaudeixin de l'espectable!!!!!!!!

Aquest matí he fet el meu habitual repas a la premsa digital: "El Pais" i "El Mundo". Ja sabeu, per allò de contrastar opinios (tot i que sobint és difícil: el que per uns és un escàndol i/o noticia important, pels altres ni ha passat) i mentre llegia he pensat que havia d'obrir un post per a resumir totes aquelles coses relacionades amb la campanya electoral que es produeixen en aquestes ocasions i que, per la força del costum, ja tenim assimilades...
  • El GP de València: la veritat es que aquest és el cas més increhible que hem vist els últims anys. Ja de per si és sorprenent que València ciutat, tenint a 30 Km un circuit modern on el F1 hi fan proves, hagi de muntar un circuit urbá, però que aquest GP estigui vinculat a que el PP guanyi les eleccions tant a la ciutat com a la comunitat ja hem sembla insultant! Clar que tenint en compte que la ma dreta del senyor Eclestone (propietari de la F1 [per extrany que sembli, sí, la F1 es una empresa]) és el senyor Alejandro Agag, gendre dels senyor "yo vevo lo que me da la gana y conduzco a la velocidad que quiero".
  • Inaguracions: com ja deia tenim tant assimilat aquest tipus de situacions que tot sobint no ens n'adonem o li donem poca importància, però el fet és que al final s'acava valorant als polítics pel que han fet (Maragall va remodelar Bcn pel jocs, Nadal va arrglar mitja Girona, etc.). Així que si hem sembla interessant comentar aquelles inaguracions que aquests dies es produeixen, més aquelles que es fan "a corre cuita":
    • Fa uns dies, l'ajuntament i la comunitat de Madrid havíen d'inagurar una estació de Metro (Espe i Albertito), clar que es van quedar amb un pam de nas quan el dia anterior el ministeri de foment i el Sebas (alcaldable a Madrid pel PSOE que ningú coneixia i continuen sense saber quina cara te) s'hi van presentar "per sorpres".
    • Continuant al metro de Madrid, fa encara menys dies, l'ajuntament va reimprimir els plànols... cla que es van deixar d'incloure (per un suposat error d'impremta) la estació "Simancas" (casualment el mateix nom que el candidat del PSOE a la comunitat)... que jo hem pregunto, a veure com es pot produïr un error d'impremta en un dibuix? Diria que és factible que es produeixi un oblit a l'hora de fer el dibuix, però un error d'impremta?!?!?!? (més si tenim en compte que aquesta estació no és nova... fa anys i panys que hi és!).
    • L'Hospital "Central": el dilluns la senyora Espe va inagurar un nou hospital a Parla (res extrany en aquestes dates). Clar que al igual que molts túnels inagurats avans de temps (per no parlar gaire més de Madrid, recordeu la plaça Sardà? [crec recordar que era aquesta, però si no, va ser alguna semblant]) es veu que l'hospital podria haver estat perfectament el decorat de la sèrie de TV:
      Una mujer intentó ir al bañó y descubrió que tras las puertas, relucientes y perfectamente señalizadas, no había inodoro ni lavabo ni nada. Quizá por ello, y para evitar más sorpresas, la función de un nutrido grupo de vigilantes era que nadie se saliera del recorrido marcado.
    • No només això, és evident que un acte així ha de deixar alguna foto "pel record". Doncs bé, en aquest cas en tenim dos:

      La segona és el camió de les mudances enduent-se l'atrezzo necessari per fer la primera foto. Simplement patètic!

En fi, segur que ens trobarem més coses...

GatitoBonito

No hay comentarios: